avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Defecțiune mașină de spălat din cauza unor pauze ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Defecțiune mașină de spălat din cauza unor pauze de curent ...

Defecțiune mașină de spălat din cauza unor pauze de curent repetate
Există o bază legală privind despăgubirile acordate consumatorului casnic pentru defectarea aparaturii electrocasnice datorita unor pauze de curent repetate? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:53, 14 Mai 2023
Cât de veche este mașină de spălat. Acestea au o durata de viață, după care nimeni nu răspunde de buna funcționare a lor. Practic după aceea perioada omul ar trebui sa schimbe. Dar deobicei un produs cu durata lunga de viață se folosește la a ce cedează. In vremea postdecembrista erau multe pene de curent, dar mașinile nu erau sofisticate. Cele noi au multa electronică și protectie la fluctuațiile de curent. Și în ziua de azi nu cred că sunt așa de dese, care să conducă la distrugerea mașinii. Daca e o mașină nouă și e și în garanție atunci e altceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pauze de curent, nu. supratensiuni, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Transport bunuri personale din germania in romania Crissy2000 Crissy2000 Nu stiu daca aceasta intrebare se potriveste vreunei categorii dar totusi voi incerca ... In urma divortului in Germania trebuie sa aduc in Romania un ... (vezi toată discuția)
Cine suporta costul reparatiei electrocasnicelor din locuinta inchiriata kikybaly kikybaly Bună seara Aș vrea să vă cer sfatul pe următoarea speță: În urmă cu 4 ani, am închiriat un spațiu locativ, mobilat și utilat. În această ... (vezi toată discuția)