avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Pentru a demola o debara din cărămida,a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Pentru a demola o debara din cărămida,a zidi un ...

Buna ziua.
Pentru a demola o debara din cărămida,a zidi un balcon cu BCA și de spart parapetul pana jos al unui geam de 86 cm pentru a face trecerea din Bucătărie in balcon,la un bloc din placi prefabricate mai trebuie proiect și autorizație după noua lege?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:10, 14 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați un certificat de urbanism la primărie și veți afla tot ce e necesar.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament apar in cadastru parvutraian parvutraian Buna ziua. Am si eu o problema si va cer ajutorul. Am cumparat o garsoniera anul trecut in care s-au facut doua modificari: 1. a disparut zidul dintre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru amenajare interioara laura-bica laura-bica Buna ziua, stie cineva daca este nevoie de autorizatie pentru a mari o fereastra? Adica in loc de fereastra clasica doresc sa duc pina jos golul in asa fel sa ... (vezi toată discuția)