avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Litigiu \"afacere furata\"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Litigiu "afacere furata"

Am o mica povestioara legata de un bussliness pe care l-am avut timp de 12 ani intr-un spatiu inchiriat cu contract de comodat, fara clauze la reziliere.
Din anul 2011 pana in aprilie 2023 am fesfasurat o activitate economica in acest spatiu. O afacere de la zero, cu toate eforturile pe care le implica o afacere.
In luna ianuarie 2023, verbal, am fost anuntati de proprietar, o SC prin reprezentantul ei, sa parasim spatiul de la data 31.05l4.2023. Dupa incercari de negociere a chiriei esuate ne am conformat.
Am gasit un spatiu in aceeasi zona unde sa continuam afacerea.

Proprietarul, nu a vrut aa ne spuna ce va face in spatiu. Dupa 1 luna junatate de renovari, am aflat ca va deschide in locatia respectiva aceeasi afacere pe care am avut-o noi timp de 12 ani. Cireasa de pe tort, una din angajate pe care am avut o timp de 3 ani cu CM si care a plecat de la noi la data de 31.04.2023., conincidenta face, va lucra la ei.

Stiu ca multi ar condamna tipul asta de practica total imoral. Intrebarea este daca dpdv legal avem ce face fara a implica timp ai bani pierduti fara a rezolva mate lucru.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 15:17, 16 Mai 2023
Bună ziua,

Puteți formula o sesizare către Consiliul Concurenței pentru concurență neloială. În privința angajatei: în contractul individual de muncă erau stipulate clauze de neconcurență și/sau de confidențialitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau sa mai platesc.... ContSters110085 ContSters110085 nu vreau sa mai platesc chiria ..la un spatiu comercial.. situat in ograda propietarului! am 2000 mii de motive sa abandonez ideea de a mai fi corect si a mai ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala la asociatii de proprietari Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna ziua, sunt administrator la o firma care avem ca obiect de activitate prestarea de servicii curatenie la Asociatii de Proprietari si vreau sa va supun ... (vezi toată discuția)
Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)