avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate depune o cerere adresata instantei pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate depune o cerere adresata instantei pentru angajarea ...

Se poate depune o cerere adresata instantei pentru angajarea unui avocat intr-un proces (prima infatisare) si online sau daca nu cind se poate depune si unde. Multumesc
Puteți sa o depuneți și online ideal ar fi sa mergeți personal,sa o formulați în fata judecătorului la termenul.stabilit etc.Exista și riscul de a nu fi admisa ,pe vechiul cod de procedura se obțineau amânări peste amânări acum ar trebui un motiv justificat deoarece ați avut luni bune de la primirea acțiunii dacă sunteți parat sau de la înregistrarea acesteia dacă sunteți reclamant..
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint ... feisanmihela77@gmail.com feisanmihela77@gmail.com Soțul meu a intentat divorț și eu nu vreau să mă prezint la nici o înfățișare se poate intimpla ceva. Și cu sentința de divorț cum o obțin voi ... (vezi toată discuția)
Reducere/modificare pensie de intretinere minor ankhme ankhme Buna ziua, Incepand cu aceasta luna mi s-a terminat contractul de munca, devenind somer. In aceste conditii as dori sa mi se modifice/micosreze pensia de ... (vezi toată discuția)
Paratul nu doreste sa ofere copii dupa acte. ce e de facut? Moca Loredana Moca Loredana Buna ziua. Urmeaza sa deschid un proces pentru sistare de indiviziune, in care eu voi fi reclamantul. As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care unul ... (vezi toată discuția)