avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare fiu din apartament proprietate personala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare fiu din apartament proprietate personala Exista vreun ...

Evacuare fiu din apartament proprietate personala


Exista vreun articol legislativ care sa prevada conditiile in care un fiu major poate fi evacuat din apartamentul in care locuieste impreuna cu tatal sau si care apartine acestuia pe motiv ca nu participa la cheltuielile legate de intretinere sau orice alt motiv care nu e unul care sa incalce vreo lege?

Mentionez ca nu exista scandaluri sau acte de violenta sau alte situatii exceptionale.

Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa îl evacuați printr o acțiune în instanta,cât timp nu are un titlu locativ nu va trebuie alte justificari..Soluția legala e clara cea morala rămâne la aprecierea dvs...
N-am banuit ca poate fi atat de simplu, nici macar justificarile in instanta nefiind necesare. Ba chiar auzisem ca nu se poate daca nu exista violente, abuzuri, scandaluri, etc.

Imi puteti spune cumva si ce lege ar trebui sa citesc care prevede ceea ce spuneti dvs?

Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura speciala a evacuarii din NCPC. art 1034 și următoarele ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare persoana tolerata Vlaicu76 Vlaicu76 Locuiesc cu chirie intr-un apartament, cu contract inregistrat la finante si am acceptat o persoana care sa stea la mine pana isi gaseste propria ... (vezi toată discuția)
Proces / procedura evacuare fiu din apartament proprietatea mamei Dorky Dorky V-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarele informatii despre aceasta problema a unui prieten care nu stie cum sa procedeze in atare situatie. Pe scurt : O ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)