avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, imi poate spune cineva, daca nu am fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, imi poate spune cineva, daca nu am fost angajata cu ...

Buna ziua, imi poate spune cineva, daca nu am fost angajata cu 12 luni inainte de nasterea copilului, insa am acum 12 luni da cand sunt angajata, iar copilul are deja 10 luni, mai pot beneficia de concediu de crestere a copilului, pana cand acesta va implini doi ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 16 Mai 2023
Nu puteti beneficia de asa ceva..se ia in calcul perioada anterioara nasterii copilului.
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatia de bebe buburuza22 buburuza22 1) as avea o intrebare..oare la ce institutie ar trebui sa ma adresez pt k nu sunt sigura k o sa primesc indemnizatia pt cresterea copilului; mai precis eu ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)