avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat o masina de tuns gazon Husqvarna (online) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat o masina de tuns gazon Husqvarna (online) care s-a ...

Am cumparat o masina de tuns gazon Husqvarna (online) care s-a defectat. Numai comreciantul de la care am cumparat utilajul poate sa faca reparatia inj garantie sau si ceillati dealeri Husqvarna sunt obligati so repare?
numai cel de la care ati cumparat, daca are mai mulle locatii, va puteti duce la orcare unitate, dar nu la alt vanzator.
Din cate stiu... nu dealer-ul repara masina, in cazul dvs., ci unitatea service agreata de producator sau chiar producatorul.

In toate aceste pachete aveti, pe langa instructiunile de utilizare, si un talon de garantie cu numarul de telefon al unitatilor service la care va puteti adresa pentru reparatii, etc.

Contactati comerciantul, daca mai este in garantie, sa va indrume catre un service sau producatorul sau un service daca a expirat perioada de garantie.
Bineinteles la service m-am gandit. Dealerii Husqvarna , cred ca majoritatea , au si service. Problema e alta , caumparind online n-am fost atent unde se afla firma , de la care cumpar . Produsul era mult mai ieftin , dacat la firma care se afla aproape de domiciliul meu. Si asa am ajuns ca trebuie sa trimit masina nu la 20 km ci la 150 km.
certificatul de garantie are deseori si o lista cu unitati service agreate. Contrar, intrebati vânzătorul. El e responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificari in perioada de garantie. adriansimo adriansimo Buna ziua, Verificarile in perioada de garantie se pot face si la alt service agreat de producatorul autoturismului decat cel asociat dealer-ului de la care ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa fac reviziile la un service agreat de producator sau pot face aceste revizii la oricare service autorizat eventual rar? europencil europencil AM cumparat un autoturism de la un dealer autorizat. Mi s-a spus ca exista un document legislativ prin care se acorda posibilitatea de a face reviziile la ... (vezi toată discuția)
Masina noua stricata in primele 30 min :-( anca_2007 anca_2007 Buna seara, nu stiu cat de ghinionist trebuie sa fii ca sa ti se intample asta. Azi ne-am ridicat de la distribuitor masina noua la care visam de mult, ... (vezi toată discuția)