Am cumparat o masina de tuns gazon Husqvarna (online) care s-a defectat. Numai comreciantul de la care am cumparat utilajul poate sa faca reparatia inj garantie sau si ceillati dealeri Husqvarna sunt obligati so repare?
Din cate stiu... nu dealer-ul repara masina, in cazul dvs., ci unitatea service agreata de producator sau chiar producatorul.
In toate aceste pachete aveti, pe langa instructiunile de utilizare, si un talon de garantie cu numarul de telefon al unitatilor service la care va puteti adresa pentru reparatii, etc.
Contactati comerciantul, daca mai este in garantie, sa va indrume catre un service sau producatorul sau un service daca a expirat perioada de garantie.
Bineinteles la service m-am gandit. Dealerii Husqvarna , cred ca majoritatea , au si service. Problema e alta , caumparind online n-am fost atent unde se afla firma , de la care cumpar . Produsul era mult mai ieftin , dacat la firma care se afla aproape de domiciliul meu. Si asa am ajuns ca trebuie sa trimit masina nu la 20 km ci la 150 km.