De la "radio-sant" am auzit ca microintreprinderile trebuie sa depuna declaratia 010 pentru a modifica vectorul fiscal incepand cu 01/01/10 in sensul inregistrarii ca platitor de impozit pe profit.
-am depus 010 doar pentru modificari la tva si de scoatere de salariati , deja la sectorul 2 am verificat o firma si vectorul fiscal era modificat la profit si cu salariati
- doar a comentat verbal ca de ce nu am viza , dar imi punea stampila de inregistrare chiar au si scanat acel IMENS cod de bare
Se discuta ca pentru anul 2009 chiar nu trebuie viza , poate de aceea le primesc , o mai fi pe undeva vreun ordin ascuns al ANAF sa le primeasca.
Eu am fost cu decl.101 tot la afp sect.3 si nu mi-au primit-o fara viza, spunandu-mi sa mai astept ca sunt in discutii cei de la finante si ca daca mi-o primeste s-ar putea sa primesc notificare ca nu are viza.
Deci mai astept pana pe 25 feb, poate dau astia ceva legal, ca ne-au mancat sufletul si nervii.:(
Ieri 28 ian. am depus 010 pentru micro, platile contributiilor la salarii au devenit lunare....referitor la decl.101 in judetul nostru sunt primite fara viza consultant fiscal si fara comentarii. Numai bine tuturor !
Ieri 28 ian. am depus 010 pentru micro, platile contributiilor la salarii au devenit lunare....referitor la decl.101 in judetul nostru sunt primite fara viza consultant fiscal si fara comentarii. Numai bine tuturor !
Despre ce judet este vorba mai exact ?!
In marea majoritate a judetelor din tara se intampla asa ceva !