avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, anul trecut am donat un teren baiatului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, anul trecut am donat un teren baiatului prietenului ...

Buna ziua,anul trecut am donat un teren,baiatului prietenului meu.Intre timp lucrurile au degenarat,prietenul meu aducandu-mi injurii,amenintari.As dori sa-mi revoc donatia.Cum pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:36, 21 Mai 2023
Din pacate, nu puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la contractul de donatie bommbonel_2005 bommbonel_2005 Buna seara, stimati utilizatori ai avocatnet.ro! Am o nelamurire in ceea ce priveste contractul de donatie pe care mama mea mi l-a facut pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Donatia revocata de contractul de vanzare cumparare ContSters57493 ContSters57493 Poate fi revocata donatia facuta de catre singurul parinte supravietuitor catre unul dintre copii printr-un contract de vanzare cumparare incheiat cu celalalt ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci aceste i-au ... iosubadelina iosubadelina Sotul meu a primit o donație a 2 locuri de veci aceste i-au fost donate deoarece era căsătorit cu mine si pentru faptele mele de caritate . La momentul ... (vezi toată discuția)