avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Aș vrea să fac o plângere împotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Aș vrea să fac o plângere împotriva unei persoane, ...

Bună seara! Aș vrea să fac o plângere împotriva unei persoane, problema este că nu știu cum se numește dar știu unde locuiește. Cum se procedează în astfel de situații și dacă se poate împuternicit un avocat pentru a se ocupa de tot ce trebuie făcut? Această persoană locuiește în județul Neamț iar eu în județul Suceava. Puteți să-mi spuneți dacă pot apela la autoritățile competente din localitate mea, sau trebuie să mă adresez autorităților de unde este respectivului domn? Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2023
Cavallo pazzo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:30, 22 Mai 2023
Pentru solutionare puteti angaja aparator ales care sa desfasoare demersurile necesare identificarii persoanei si care sa va reprezinte in relatia cu autoritatile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi solicitata stramutarea unui dosar de judecata catre o alta instanta din alt judet ? ContSters365439 ContSters365439 Doresc un raspuns va rog. Sunt din Suceava si as dori sa solicit stramutarea dosarului la Bucuresti sau in alt oras. Poate fi posibila stramutarea ? Sau, se ... (vezi toată discuția)
Raspuns gdpr Voicux1221 Voicux1221 Salut Am deschis o reclamatie gdpr impotriva unei firme, iar in raspunsul primit imi este sugerat sa ma indrept catre un tribunal competent? În urma ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)