avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, imi puteti mentiona care sunt termenele de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, imi puteti mentiona care sunt termenele de prescriptie ...

Buna ziua, imi puteti mentiona care sunt termenele de prescriptie la depunerea plangerii penale pentru constituire de grup infractional, inselaciune. Am platit un avocat sa imi depuna o plangere penala pentru aceste incadrari dar a depus doar pentru inselaciune si cred ca am depasit termenul de prescriptie pentru cealalta incadrare? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2023
valentinstan, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentinstan , utilizator 11:47, 22 Mai 2023
Art. 296. Termenul de introducere a plangerii prealabile
(1) Plangerea prealabila trebuie sa fie introdusa in termen de 3 luni din ziua in care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.
Multumesc de raspuns dar nu se aplica. Am mai citit ca pentru inselaciune nu exista termen de depunere a plangeri iar pentru grup infractional nici atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, am nevoie de un raspuns urgent. am cunostinta de o fapta ... Radu Palu Radu Palu Va rog, am nevoie de un raspuns urgent. Am cunostinta de o fapta penala produsa acum 3 ani. (Si a care ma priveste si pe mine, fiind pagubit.) Maine se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala intarziata bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua. In luna mai 2010 am vandut niste marfa catre o societate comerciala. Administratorul acesteia mi-a platit cu 3 file CEC eliberate de un client ... (vezi toată discuția)
Pronunțare hotărâre care sa tina loc de act autentic StefanCorina30 StefanCorina30 Buna ziua, În anul 2018 am încheiat o promisiune de vanzare cumpărare pentru un apartament nefinalizat, plătind pretul total al apartamentului la momentul ... (vezi toată discuția)