Buna ziua, Am incheiat un contract de reprezentare cu un avocat si acesta a depus o plangere penala in septembrie anul trecut. In plangerea penala lipsesc o serie de incadrari desi erau mentionate in contract cu av si plangerea a fost depusa fara sa o studiez si eu in prelabil. Din octombrie si pana acum nu am nici un raspuns de la politie unde a fost trimisa de procuror. Ce ma indrumati sa fac?
Vorbiți cu avocatul.
Aveti acest drept dacă l-ati plătit și o sa va explice situatia.
Unele dosare merg foarte greu și cei care se grăbesc trebuie sa tocmeasca avocatul separat pentru urgentare.
Urgentarea nu este ceva simplu și dacă nu aveți avocat specializat în asa ceva nu cred ca are sens sa îl mai plătiți separat.
Nici nu merge mereu urgentarea.
Avocatii își pot da seama încă de la consultanta juridica.
Din pacate ma gandesc chiar sa ii fac plangere penala, nu a ascultat nimic din ce i-am zis, a semnat contractul si apoi nici nu-mi mai raspundea la telefon. M-am gandit sa completez si cu ce el nu a pus in plangere si sa fac alt dosar si sa solicit unirea celor 2. Daca comenetaza renunt la el ca oricum ce am gasit in plangere este cam 20% din ce m-am plans la data respectiva. acum au crescut si dovezile si situatia e mult mai complicata, se adauga lunar alte infractiuni, partea adversa depune si ea plangeri la intimidare. Am solicitat in mod expres sa modifice ce mi-a aratat initial si el a depus-o direct nemodificata. Din cauza dansului am inceput cu stangul, a promis ceva in contract si a facut aproape nimic in plangere, a zis ca putem modifica ulterior dar nu cred ca trebuie sa pasam in viitor munca. Onorariul nu a fost deloc mic si l-am platit tocmai ca sa am o oarecare prioritate, se pare ca nu a functionat.
Furt din magazin
ionela039
impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)