avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scutire impozit pe contracte multiple
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scutire impozit pe contracte multiple

Buna ziua
Lucrez in it si am un srl si mai lucrez ca si angajat la o alta companie. Compania respectiva a spus ca scutirea de impozit e valabila doar pe un singur contract (cel pe srl la care nu pot renunta) . Exista ceva lege in privinta aceasta ,care sa permita scutirea de impozit doar pe un singur contract?
Cel mai recent răspuns: dan_pal , utilizator 18:47, 1 Iunie 2023
Nu exista asa ceva, insa si compania acea trebuie sa indeplineasca conditiile cerute de lege.
compania indeplineste conditiile, daca as fi fost pe pozitia principala la ei as fi fost scutit de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit angajat in it bodanelu bodanelu De curand a fost dat un ordin de ministru ce exclude dependenta de anumite facultati pentru a beneficia de scutirea de impozit ca angajat in IT. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Inchidere post. drept la compensatorii (conform ccm) daca refuz alt post la angajator? ttcostin ttcostin Inchidere post. Am dreptul (conform CCM) la salarii compensatorii, daca refuz alta oferta de post la angajator? Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit in it aurahamza aurahamza Lucrez intr-o firma de IT, care produce soft, si are venit anual de cel putin 10.000 dolari SUA pentru fiecare angajat care beneficiaza de scutire de ... (vezi toată discuția)