avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in muncă 34 ani și 6 luni , șomaj un an , ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in muncă 34 ani și 6 luni , șomaj un an , la 60 ani ...

Vechime in muncă 34 ani și 6 luni , șomaj un an , la 60 ani mă pot pensiona anticipat? Ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 23 Mai 2023
Pensia anticipată se poate acorda, cu cel mult cinci ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, persoanelor care au realizat un stagiu de cotizare cu cel puțin opt ani mai mare decât stagiul complet de cotizare.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare anticipata partiala soucadan soucadan Buna ziua, barbat nascut in dec. 1958 cu un stagiu de cotizare de 34 ani,(fara armata, facultate) din care 17 ani lucrati in grupa II-a 100%, in ce conditii se ... (vezi toată discuția)
Pensionare la 60 ani ? manea_laura manea_laura Buna ziua, Tatal meu vitreg a implinit 60 de ani in luna mai.Are in cartea de munca o vechime de 30 ani,dintre care 20 ani cu grupa a II-a.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Tatal meu va beneficia vreodata de pensie? editar editar Buna ziua, Tatal meu s-a nascut in 21.05.1949, a lucrat si a cotizat 29 ani si 10 luni. Nu si-a mai gasit de lucru si nici nu am avut bani ca sa cotizam la ... (vezi toată discuția)