avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Buna ziua, am si eu o întrebare… eu mi am pierdut buletinul iar mama mea cu tatal meu au o casa…tatal meu a decedat si nu s a facut succesiunea( doar mama mea traieste… împreuna cu fratii mei) pentru a merge sa mi fac un buletin nou, am nevoie de contractul casei si de mama mea ca sa fiu luată in spațiu ? Sau trebuie sa vina si fratii mei.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:48, 23 Mai 2023
Doar de mama dvs aveti nevoie...
Si un act care sa dovedeasca ca ii apartine casa ( titlu de proprietate, contract de vanzare-cumparare...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate abramis abramis Cum pot obtine un titlu de proprietate in conditiile in care am doar un act de vanzare cumparare pe un teren (incheiat in anul 1958 intre vanzator si tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire MIK.MIK MIK.MIK Buna seara.AS dori niste informatii,va rog. Sintem o familie cu patru copii.Eu sint cea mai mica dintre ei. parintii mei cind sau casatorit au construit ... (vezi toată discuția)