avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Rog suport cu următoarea speța: o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Rog suport cu următoarea speța: o persoana adoptată, ...

Buna ziua! Rog suport cu următoarea speța: o persoana adoptată, afla de la rude ca ar mai avea o sora cu un an mai mica (adoptată de o alta familie, in alt județ). Din surse, se găsesc indicii ca imediat dupa a doua nastere, mama, fiind și minora, a fugit din spital.
In urma demersurile efectuate de cel dintâi copil nascut, la instituțiile abilitate, acesta primește răspuns ca mama figurează cu un sigur copil nascut.
Am rugămintea sa-mi spuneti dacă exista posibilitatea ca certificatul de nastere sa fi fost emis, direct, cu numele părinților adoptatori, fără ca mama sa fie menționata anterior.
Acordul pentru adopție a fost dat de către bunicii copiilor, care, la acesta data sunt decedați.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:26, 23 Mai 2023
De mama nu se stie nimic? Poate ea știe mai.multe de adoptia surorii mI.mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)
Exista obligativitatea intretinerii unei rude? luminita_gab luminita_gab va rog ,ajutati-ma! am urmatoarea situatie: o varstnica , care a fost institutionalizata intr-un camin pt bolnavi psihici , din judetul vaslui, a fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie nepotel ce urmeaza a fi abandonat !!! AndreiTAndrei AndreiTAndrei Buna ziua. Am o sora ce a ramas insarcinata la varsta de 18 ani , problema este ca a aflat acest lucru , in a cincea luna de sarcina . Nu isi doreste acest ... (vezi toată discuția)