avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii firma aflată în insolventa. Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii firma aflată în insolventa. Buna seara, ...

Recuperare salarii firma aflată în insolventa.

Buna seara, firma la care am lucrat e în insolventa din 2018. Am văzut că s-a modificat ceva la legislația privind plata salariilor din fondul de garantare. Oare as putea depune dosarul pt recuperarea banilor? Limita celor 3 salarii medii se aplica la data deschiderii procedurii insolventei sau data depunerii cererii?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 24 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante salariale VELIMIR VELIMIR Buna ziua, angajatii firmei la care am lucrat nu au primit salarii in perioada oct.2020-feb.2021,total sau partial. Firma a demarat procedura de insolventa in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii din fondul de garantare Radiar Radiar Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea recuperării unor salarii restante din fondul de garantare, în cazul în care firma a intrat în ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii cio_andrey cio_andrey Se da urmatoare situatie : 4 angajati neplatiti de 3-4 ani la o intreprindere intrata in insolventa. 1. Se pot recupera drepturile salariale ? 2. Daca nu, ... (vezi toată discuția)