avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare, reziliere contract de vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare, reziliere contract de vânzare cumparare

Anulare,reziliere contract de vânzare cumparare ,buna ziua,de curând am cumpărat un teren,acum aproximativ un an am făcut antecontract de vânzare cumparare prin notariat am achitat toată suma catre cumpărător,cumpărătorul fiind în vârstă am convenit să faca o procura copilului meu pentru a rezolva cu restul de acte cadastru vânzarea cumpărare respectivului teren .Acum o lună am ieșit cadastrul, am făcut actele de vânzare cumparare a terenului,aștept doar intabularea.Mai poate contesta,anula vechiul proprietar acest contract? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
costyciucu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 25 Mai 2023
am achitat toată suma catre cumpărător


Cum adică?
Scuze,către vanzator

raluk0207 a scris:

am achitat toată suma catre cumpărător


Cum adică?

Din moment ce si-a primit banii, vânzătorul nu mai are de ce sa își conteste propriul contract
Rasunsul este conditionat de clauzele reciproc asumate in antecontractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Cer consultanta - probleme cu un antecontract de vanzare-cumparare buru1968 buru1968 In martie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un teren sa-mi construiesc o casa in com jilava . am convenit cu vanzatorul sa trecem ... (vezi toată discuția)
Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)