avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Cum pot face o plăngere împotriva ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Cum pot face o plăngere împotriva avocatului care ...

Bună ziua. Cum pot face o plăncere împotriva avocatului care nu ma înștiințat nici după trei luni de primirea în scris a hotărîrii judecătorești. Cred că acesta a făcut o înțelegere cu executorul probbil să mă amăne sau chiar de a nu obține suma de 15.000 lei căștigată în instanță. Nu credeam că există asemenea specimene de avocați care fac necinste robei de avocat. O zi bună.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:35, 25 Mai 2023
O reclamație la barou puteți face în care sa explicati situația. Dar, atenție, hotărârea sa fi fost comunicata, nu doar pronunțată si comunicata la cabinet de avocat. Ma mir cum poate exista un coleg care sa tacă mâlc în legătură cu o hotărâre judecătorească susceptibila de executare silita.
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
Mirrella P., utilizator
Vorbiți cu avocatul.
Asa se face.

Daca nu reușiți sa vorbiți după mai multe încercări atunci aveți alte variante.

Daca nu l-ati plătit și pentru executare silita ca sa va reprezinte este altceva.
Pot fi multe ipoteze.

Simpla întârziere in acest caz nu știu cât va ajuta.
Eu mereu recomand la oameni sa apeleze la avocati care au timp de ei și nu la cei la care poate dura 3 luni sa depună ceva.
Și aici as putea comenta vreo 10 minute dar nu are sens...

București 2023
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentare pronuntare hotarare CLADER CLADER va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pt pronuntarea si comunicarea hotararii intr-un dosar cu ob. partaj judiciar care s-a finalizat cu tranzactie. au trecut ... (vezi toată discuția)
Executare silita nico_n nico_n Buna ziua, Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta penala nyusziful nyusziful buna ziua, cum se executa o sentinta penala? In speta este vb despre o sentinta penala pronuntata in data de 30.07.2013, prin care inculpatul a fost condamnat ... (vezi toată discuția)