avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, din cate stiu se acorda in mediul privat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, din cate stiu se acorda in mediul privat aprox. 10 ...

Buna seara, din cate stiu se acorda in mediul privat aprox. 10 zile libere platite de la servici pentru sedinte la gradinita sau scoala , sau diverse evenimente ale copilului. Care este legea , si se recupereaza aceste zile libere sau sunt ca si zilele de concediu de odihna( in care nu se dau bonuri de masa) ? Ma intereseaza in mod special familia monoparentala ce drepturi are in mediul privat ca angajat, fiindca sunt discutii ca intarzii la servici fiindca duc copilul la gradinita, si trebuie sa il si iau de la gradinita.. atunci sa nu aiba firma timp de lucru mai putin de 8 ore.. nu stiu cum sa procedez.. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 26 Mai 2023
Nu exist niciun text de lege care sa mentioneze asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar zile libere la nasterea copilului Daniela888 Daniela888 Buna ziua, Ma intereseaza un raspuns cu referire la speta urmatoare: Eu ca mama la nasterea copilului meu voi alege sa imi iau ca si zile libere cele 126 ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece ... mihaelanita78 mihaelanita78 buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece tatal meu vitreg a decedat?mentin ca a avut aceiasi adresa..si plus de asta,eu tb sa recuperez la ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru nunta! Piticioela Piticioela Cate zile am drept să le am libere dupa nunta? (vezi toată discuția)