avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUI/CIF...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUI/CIF...

Puteti sa imi spuneti daca se poate folosi cineva de CUI`ul sau CIF`ul unei firme in dorinta de lua credit sau stiu eu, in sensul de a face rau, daca are la indemana aceste documente doar in copii xerox sau pe email; daca le poate modifica in favoarea sa, si firma sa poata fi trasa la raspundere chiar daca nu are cunostinta de acest lucru?!
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: DianaH , utilizator 14:40, 27 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Daca are stampila firmei se poate folosi, dar cu niste copii ...
mersi mult de raspunsuri
ma gandeam ca n`ar fi posibil , dar am zis sa intreb totusi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)
Oprirea de copii dupa actele firmei este legala alexsuka alexsuka am deschis un srl si am mers la o societate pt a face stampila ,mi sa cerut copie dupa certificatul de inregistrare pe care ulterior la oprit. este legal acest ... (vezi toată discuția)
Nu exista o baza de date a persoanelor fizice si juridice, pe care sa o poata accesa fiscul, cas-ul si oficiul judetean de pensii si orice alta autoritate care are nevoie de ea? Dori_ Dori_ Doar mie mi se pare ca ar fi nevoie de o baza de date a persoanelor fizice si juridice pe care sa o poata accesa Fiscul, CAS-ul si Oficiul judetean de pensii ... (vezi toată discuția)