avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, exista posibilitatea vanzarii unui imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, exista posibilitatea vanzarii unui imobil care are ...

buna ziua,
exista posibilitatea vanzarii unui imobil care are cinci proprietari (mostenitori) cu CF si patru sunt de acord iar unul nu ?
Multumesc
Nu, va trebui sa iesiti din indiviziune.
Ce puteti face e sa va vindeti cotele, ucred sa cumpere cineva bucatele .
Se poate instraina bunul imobil dupa iesirea din indiviziune si achitarea de sulte catre parti
Sau ieșiți din indiviziune apelând la instanta sau va vindeti cotele ,varianta mai greu de realizat pt ca o sa primiți în mod cert un preț mai mic decât valoarea de piață,dacă bineînțeles găsiți cumva un cumpărător interesat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Gabrielakim Gabrielakim Bună seara! Am divorţat de soţul meu, iar după 7 luni ne-am împăcat, dar nu ne-am căsătorit legal, trăim ţn concubinaj. În urma acestei ... (vezi toată discuția)
Vanzare Edupapi Edupapi Daca mama are 50%dint r.un apartament si fi ica 25% ca mostenitor pot vinde fara celalalt mostenitor care are 25%,mama fiind proprietar,tata decedat,am facut ... (vezi toată discuția)
Coproprietar - vanzare Rubia Rubia Rubia Rubia Detin o treime dintr-un teren si imobilul aferen. Adica suntem 3 proprietari cu parti egale. Va rog sa im ispuneti daca eu pot instraina partea mea prin ... (vezi toată discuția)