avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajare contabil la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajare contabil la PFA

Buna ziua,
Am un PFA in domeniul IT, platitor de TVA, vreau sa-mi angajez un contabil, o persaona care are doar diploma de licenta in Contabiliate si Informatica de Gestiune. Pot sa angajez?
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
maria6009, utilizator
Cel mai recent răspuns: maria6009 , utilizator 22:28, 29 Mai 2023
pentru inregistrari curente, fireste! insa semnarea bilanturilor se face doar de contabili autorizati sau experti contabili, in functie de cifra de afaceri.
Mutumesc

Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
maria6009, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil pfa elenailie elenailie Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de servicii contabile sau pfa vali2006 vali2006 Buna seara! Sunrt absoventa a ASE-Facultatea finante-contabilitate. Pana acum am lucrat in departamentele financiar-contabile ale mai multor societati ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)