avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.in urma unei decizii judecătorești ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.in urma unei decizii judecătorești copilul meu a ...

Bună ziua.in urma unei decizii judecătorești copilul meu a fost încredințat mamei...cu custodie comuna.fetita are 8 ani...refuza sa plece la mama ei...in urma unor controale medicale i sa depistat glanda tiroida mărită...obezitate grad 2 o reacție alergica pe sistem respirator.in urma acestor controale...i sa dat anumite tratamente...dar mama ei refuza sa ii dea aceste medicamente pe motiv ca se îngrașă...copilul când vine la mine în programul de vizita..refuza cu desăvârșire sa meargă înapoi la mama ei...menționez ca nu am cu cine discuta,ma refer la mama ei...ea pune motive ca ii traumatizat copilul ducând la medici...va rog AJUTOR
Nu va.poate ajuta decât avocatul care v a reprezentat la divorț și care cunoaște speta sau dacă nu ați avut avocat angajat cel pe care va trebui sa îl angajați acum în ceasul al 12 Lea.. Strângeți.probe în sensul.celor menționate de dvs,transmiteți mamei mesaje am cumpărat medicamentele x y z te rog sa le dai fetei etc.Poate mama recunoaște într un mesaj sms,whatsapp,mail ca nu este de acord și aveți ceva de care sa va agățați.Ulterior discutați cu av angajat,faceți eventual ceva.adrese către instituțiile cu profil protecția minorilor etcetc.Trebiie sa acționați sfaturile pe forum sunt pur orientative ..
Din păcate mama este învățată bine de avocatul iei.si nu răspunde niciodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul mama la pensie de urmas? lwisa lwisa buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea acestei probleme.in 2005 tatal meu a decedat la varsta de 49ani.a avut un cancer la cap care a dat in ... (vezi toată discuția)
Operati la glanda tiroida pe partea gresita bogdanbujoreanu bogdanbujoreanu Salut, mama mea a fost operata acum o luna si jumatate la glanda tiroida, a fost diagnosticata cu nodul pe partea stanga, in urma unor investigatii mai ... (vezi toată discuția)
Abuz medical GIZEH GIZEH Buna ziua Buna ziua Am fost internat de mai multe ori in diverse spitale de psihiatrie de catre membrii familiei exclusiv pe fondul unor neintelegeri ... (vezi toată discuția)