avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anul trecut un vecin care sta deasupra mea si a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anul trecut un vecin care sta deasupra mea si a ...

Buna seara!!!
Anul trecut un vecin care sta deasupa mea si a montat unitatea exterioara a aerului conditionat pe peretele meu exterior.,fara sa ma intrebe sau sa aiba vreun acord scris de la mine sau de la altii.
Pot face o sesizare la organele abilitate sa si mute aerul ??Caci el a zis ca poate sa l puna si pe peretele meu??.Mentionez ca motivul a fost ca baietii care i au montat aerul conditionat au avut scara prea mica ca sa ajunga la peretele lui(etj2.)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Puteti face sesizare daca unitatea va deranjeaza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Peretele exterior e comun, nu e al dvs. Ramane sa ziceti cu ce va deranjeaza. Voiati sa puteti si dvs in acelasi loc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aer condiționat montat pe peretele vecinului Elena A M Elena A M In anul 2009 am rugat-o pe vecina mea să îmi permită să montez unitatea externă a aerului condiționat pe peretele exterior al blocului, sub geamul de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul ... Mihaela Mihaita Mihaela Mihaita Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)