avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Sunt cetatean roman casatorita in Italia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Sunt cetatean roman casatorita in Italia cu cetatean ...

Buna ziua ! Sunt cetatean roman casatorita in Italia cu cetatean marocan, pot divorta in Romania? Eu domiciliu il am in Romania sunt doar rezident in Italia va multumesc
Cel mai recent răspuns: Aramun , utilizator 19:33, 31 Mai 2023
După ce veți figura căsătorită în România veți putea divorța.
În Italia stiti ca va duce la 5 ani divorțul.

Incercati sa apelati la avocat ca sa va facă un studiu de caz în concret.
Trebuie verificat dacă exista anumite impedimente.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Parcurgeti procedura de recunoastere certificat de casatorie in Romania,dupa care puteti intenta divort
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am căsătorit in românia acum 20 de ani cu un cetățean ... ElenaH73 ElenaH73 M-am căsătorit in România acum 20 de ani cu un cetățean american, locuim in USA de aproape 20 de ani am devenit intre timp si eu cetățean american, ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean american stefana2011 stefana2011 1. eu am cetatenie romana, dar in curand voi avea si cetatenia americana 2.el e cetatean american 3.ne-am casatorit in Romania, locuim de 5 ani in America si ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta de un catatean german ? Conquero Conquero Buna , In 2008 m-am casatorit cu un cetatean german , in Germania. Avem impreuna o fetita , nascuta in 2006 in tara . Copilul poarta numele meu de \" ... (vezi toată discuția)