avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să-mi recomandati o adresă dacă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să-mi recomandati o adresă dacă e posibil...unde ...

Bună ziua! Vă rog să-mi recomandati o adresă dacă e posibil...unde as putea să mă adresez in vederea soluționării unei situatii mai complicată, în ce priveste o cerere de pensie de urmas- caz social! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Maria Bodolan , utilizator 06:16, 30 Mai 2023
Buna ziua!
Dupa cate stiu eu trebuie sa mergeti la casa teritoriala de pensii.
Aveti atasat un link cu ce trebuie sa faceti.
[ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu pensie urmas emma_c emma_c Buna ziua, Copilul meu beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui sau. Intre timp am schimbat domiciliul intr-un alt judet si nu stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alina90micu alina90micu Buna seara, Am o intrebare referitoare la pensia minima sociala, sau pensia de urmas. Tatal meu a decedat anul trecut, in decembrie 2017 ( 55 ani), avand ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas incasata pe nedrept alexandruB88 alexandruB88 Buna ziua. imi cer scuze pentru deschiderea unui nou subiect insa dupa cautari indelungate nu am gasit nici un caz de genul. Eu sunt doar un potential martor. ... (vezi toată discuția)