avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, pentru o persoana care s-a angajat la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, pentru o persoana care s-a angajat la o multinaționala ...

Buna ziua, pentru o persoana care s-a angajat la o multinaționala și are certificat de handicap dar nu i au fost aplicate condițiile de munca și înțelegerea necesară de către companie ce se poate întâmpla? Angajatul este supus unui program de productivitate pentru ca supervizorul lui nu ii intelege condiția medicală, și l-a solicitat Pt comisie de desființare contract. Ce poate sa facă angajatul ca sa se facă auzit cu problemele sale la locul de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 29 Mai 2023
Poate sesiza cat mai repede posibil ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata maxima eliberare decizie de suspendare cim pentru intrare in ccc 2nymaria 2nymaria Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie. Am depus la locul de munca cererea pentru suspendare a Contractului individual de munca deoarece ... (vezi toată discuția)
Angajatorul solicita prestarea de munca fizica, desi pozitia este una de specialit comunicare SorinaVas SorinaVas Buna ziua, Va adresez rugamintea de ma indruma intr-o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva la locul de munca. Vorbim de o multinationala in care, in ... (vezi toată discuția)
Posibila concediere Upsarin Upsarin Buna seara, lucrez la o companie multinationala si sunt de o luna supus unei hartuieli pentru a-mi da demisia. Mi-a fost propusa o plata compensatorie de ... (vezi toată discuția)