avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am depasit viteza cu 78 km/h in plus fata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am depasit viteza cu 78 km/h in plus fata de viteza ...

Buna ziua. Am depasit viteza cu 78 km/h in plus fata de viteza legala pe un drum european unde era limita de 70. Cei de la rutiera mi-au suspendat permisul pe 4 luni fara drept de dovada de circulatie (lege noua ) . Am poate posibilitatea sa micsorez macar la 3 luni ca sa pot da examen dupa o luna in instanta? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Alin42 , utilizator 19:21, 31 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti acest drept, legea a fost modificata la inceputul anului in sensul asta.

latka a scris:

Nu aveti acest drept, legea a fost modificata la inceputul anului in sensul asta.

Multumesc pentru raspuns. Urata lege sa te lase in strada cu masina fara dovada si fara posibilitatea de a mai da dupa o luna . Efectiv te lasa fara posibilitatea de a mai munci 4 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu viteza de 117 km/h in localitate pe data de ... Bocirnea Alexandru Bocirnea Alexandru Am fost prins cu Viteza de 117 km/h in localitate pe data de 13.02.2022 deci pe legea veche .Cat luni este suspendarea permisului si dupa cat timp pot da ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere ... Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece a depășit limita de viteza legala în localitate. ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)