avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La angajarea unui pensionar la limita de varsta, se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La angajarea unui pensionar la limita de varsta, se plateste CAS, CASS , Impozit ?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti in cazul angajarii unui pensionar iesit la pensie la limita de varsta, ce am de plata la bugetul de stat. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: sanda2902 , utilizator 14:50, 1 Iunie 2023
Se platesc toate contributiile la bugetul de stat.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 Cum se procedeaza in cazul angajarii unui pensionar iesit la pensie in conditii normale ? Vreau sa stiu daca am voie sa-l angajez daca pe decizia de ... (vezi toată discuția)
In conditiile in care un pensionar continua activitatea cu contract ... mrnnistor mrnnistor In conditiile in care un pensionar continua activitatea cu contract de munca pe perioada nedeterminata (se achita toate taxele si impozitele aferente), de ce ... (vezi toată discuția)
Angajat la pensie gica1 gica1 vreau sa angajez o persoana care este la pensie cu contract de munca perioada nedeterminata , il afecteza la pensie? daca se poate cum procedez, (vezi toată discuția)