avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poti sa fi concediat in perioada de proba chiar daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poti sa fi concediat in perioada de proba chiar daca nu a depasit ...

poti sa fi concediat fara motiv
Ultima modificare: Joi, 1 Iunie 2023
chis sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 1 Iunie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu confundati concedierea cu incetarea c.i.m. pe durata perioadei de proba.

1. Concedierea reprezintă încetarea contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului. Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.

2. Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva mariana_andra mariana_andra Buna ziua , As dori sa stiu si eu daca exista protectie impotriva concedierilor abuzive . In firma la care lucrez , impresia mea este ca , desi am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva in perioada de proba 2door12 2door12 Buna ziua. Vreau sa stiu daca urmatoarea situatie, in care ma aflu momentan, se incadreaza la concediere abuziva: Pe 7 decembrie, noi, angajatii firmei, ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Biocip Biocip Concedierea in termen de 15 zile de la angajare (vezi toată discuția)