avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

eu sunt in somaj de 3luni si acum doresc sa plec in italia pt.2 luni ce se poate intimpla daca nu merg cu carnetul la vizat 2 luni ? am somaj 1 an si 3 luni se poate sa pierd somajul?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:21, 27 Ianuarie 2010
Daca plecati i n strainatate mai putin de 3 luni, somajul se suspenda, in acest sens trebuie sa anuntati AJOFM. Atentie insa, daca plecati mai mult de 3 luni, pierdeti dreptul de acordare a ajutorului de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnarea carnetului de somaj SergiuLuci SergiuLuci Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa ... (vezi toată discuția)
Intreruperea ajutorului de somaj Marya STANCU Marya STANCU Buna ziua si la multi ani tuturor utilizatorilor! problema mea este urmatoarea:suntsomera incepind cu 23.12.2008,prima viza trebuie sa fie pe 26.01.2009.,iar ... (vezi toată discuția)
Aplicare viza somaj miul miul buna ziua! mi se parea normal ca legislatia sa prevada in legatura cu aplicarea vizei de somaj : \"in caz de neprezentare se va aplica suspendarea ... (vezi toată discuția)