Soțul meu are probleme cu alcoolul și din acest motiv a hotărât sa plece de acasă, suntem căsătoriți de 10 ani și avem o fetita de 3 ani și 3 luni. În toți acești ani, mai exact de 5 ani am luat un apartament prin programul prima casa. As vrea sa întreb dacă este posibil sa mergem la notar sa divorțam și el și cu mine sa dam câte o declarație prin care sa specificam următoarele :eu ca nu am nevoie de pensie alimentara și alte cheltuieli care ii revin pt copil iar el sa fie deacord ca să rămân eu cu fata în apartament și eu sa plătesc ratele în continuare dar el sa nu mai aibă pretenții sa ii revină ceva de la apartament vreodată.
Puteti divorta la notar, dar nu va ia niciun notar asemenea declarații.
Stabiliti o pensie si apoi faceti partajul, luați acordul bancii. Puteti apoi declara ca ati primit pensia in avans si domnul ca a primit sulta.
Pai singura nu mi-ar acorda banca apartamentul, am nevoie în continuare ca el sa fie codebitor și sa rămână totul asa cum era decât ca noi sa fim divorțați.
gi-jane2 a scris:
Puteti divorta la notar, dar nu va ia niciun notar asemenea declarații.
Stabiliti o pensie si apoi faceti partajul, luați acordul bancii. Puteti apoi declara ca ati primit pensia in avans si domnul ca a primit sulta.
Parasire domiciliu?
nellivan
Sunt casatorit de 17 ani, doi copii si avem un apartament cumparat in rate pe 24 ani
Sotia vrea sa plece de acasa , vrea sa divorteze si vrea sa renunte la ... (vezi toată discuția)