avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, soțul meu a primit în 2019 un ordin de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, soțul meu a primit în 2019 un ordin de sechestru ...

Buna ziua, soțul meu a primit în 2019 un ordin de sechestru pe mașină pentru un credit din 2015. Se poate da această mașină la rabla sau sa o radiem? Cum trebuie procedat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:20, 5 Iunie 2023
Abia dupa ce o scoateti de sub sechestru, puteti face ce doriti cu ea.
Numai dupa ce executorul judecatoresc dispune radierea masurii asiguratorii,veti putea dispune de vehicul dupa propriul interes
Verificati stadiul dosarului din 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ... ediardhazu@gmail.com ediardhazu@gmail.com am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?! Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)