Buna ziua! Va rog sa nu ma judecati... Sotul meu a fost arestat pe teritoriul altei tari. Am dinaintea casatoriei doi copii minori, cel mai mic in varsta de 3 ani. Avand in vedere ca sotul nu mai lucreaza si nu avem o alta sursa de venit, doresc sa fac actele pentru ajutor social si alocatie pentru sustinerea familiei. insa de la primarie imi cere un document care sa ateste faptul ca acesta este arestat si pentru cat timp. Problema este ca eu nu stiu cum sa obtin acest act. Intrebarea mea este daca acest document este obligatoriu, sau ar fi suficienta o declaratie pe propria raspundere ca sotul nu lucreaza si nu ne poate sprijini financiar.
Mi se pare ca mi se [pun bete in roate din cauza ca el are probleme cu legea. Nu are rost sa detaliez, ca nu am stiut, si nu as fi fost vreodata de acord ca acesta sa comita vreo ilegalitate.
Multumesc
Cazier ue
AliasAix13
Buna ziua, as dori sa stiu numai daca in cazul in care comit o infractiune pe teritoriul unui stat UE si este inscrisa in cazierul judiciar al tarii respective ... (vezi toată discuția)