avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, In situatia in care se emite o Decizie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, In situatia in care se emite o Decizie de concediere, la ...

Buna,

In situatia in care se emite o Decizie de concediere, la implinirea termenului de preaviz se emite o noua Decizie de constatare a incetarii raporturilor de munca? (daca spre exemplu periaoda de preaviz s-ar prelungi ca urmare a unei cauze legale de suspendare)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 7 Iunie 2023
Va trebui emisa o noua decizie de concediere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in perioada de preaviz menoin menoin au fost concedieri colective in baza art. 65 din codul muncii. cele 20 de zile de preaviz au inceput sa curga de la 1 februarie 2012. decizia de ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere cu prelungirea preavizului diaconu adriana diaconu adriana Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de ... (vezi toată discuția)
Comunicare preaviz cristina69 cristina69 Buna dimineata. As vrea sa stiu in situatia in care angajatorul vrea sa comunice preavizul de concediere la angajat si acesta din urma refuza sa semneze ca a ... (vezi toată discuția)