avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot recupera vechimea de pina în \'90, dacă am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot recupera vechimea de pina în '90, dacă am Carnetul ...

Cum pot recupera vechimea de pina în '90, dacă am Carnetul de Munca pierdut, iar într. sunt lichidate?
La ITM Carnetul de Munca nu este scanat, iar acum sunt în așteptarea unui termen de judecata din 22 iun 2022...nici azi nu m-au citat pt o data de judecare a procesului pt.reconstituirea vechimii în muncă, necesara la depunerea dosarului de pensionare !
Trebuia sa ies încă din martie 2018, fără a mai socoti și faptul ca sunt mama a trei copii și as fi beneficiat și de un nr.de 6 ani mai repede, deși în momentul de față...nu am nici un venit, deși impozitul casei l-am plătit la zi !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 7 Iunie 2023
Carnetele de munca nu s-au scanat de catre ITM , ci de catre Casele de Pensii ... acel benefciu de reducere a varstei de pensionare , nu este inca intrat in vigoare.

Ati cautat cine detine arhiva acelor intreprinderi ?

Despre ce intreprinderi vorbiti ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate să dovedească vechimea în muncă ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă prezint următoarea situație: - sora mea cea mai mare urmează să iasă la pensie. Ea va trebui să meargă la Casa de pensii ca ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Societati disparute Claudia Ghioc Claudia Ghioc am pe tatal meu care doreste sa-si depuna dosarul de pensionare la limita de varsta si cum i s-a pierdut carnetul de munca trebuie sa cautam societatiile la ... (vezi toată discuția)