avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Daca dorim sa schimbam tigla acoperisului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Daca dorim sa schimbam tigla acoperisului blocului, ...

Buna ziua. Daca dorim sa schimbam tigla acoperisului blocului, fara a schimba tipul de tigla, forma acoperisului sau alt aspect, avem nevoie de autorizatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:35, 7 Iunie 2023
Daca nu se schimba aspectul exterior al condominiului nu este necesara autorizatie de constructie
Realizati inlocuirea acoperisului cu persoana juridica autorizata care la final sa elibereze documente justificative +garantie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc intrun bloc, care are 12 apartamente, 3 pe ... kssz kssz Buna ziua. Locuiesc intrun bloc, la care acoperisul este de tip casa, adica grinzi, si tigle ceramice, care este intro stare FF proatsa... Sa presupunem ca ... (vezi toată discuția)
Cine plătește reparațiile acoperisului? Crina Ramona Crina Ramona Bună ziua vă rog dacă puteți să mă lămuriți cu o situație din blocul nostru. Blocul are acoperișul din pod învelit cu tigla, podul a fost vandut ... (vezi toată discuția)
Reparare acoperis bloc ... probleme. okdaniok okdaniok Va rog sa ne ajutati pt ca altfel suntem buni de plata. Este legal ca presedintele asociatiei de proprietari impreuna cu cativa proprietari din bloc sa ... (vezi toată discuția)