avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie din partea dvs de un sfat unde sa ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie din partea dvs de un sfat unde sa ma adresez/cum sa ...

Am nevoie din partea dvs de un sfat unde sa ma adresez/cum sa procedez. O amica de a mea, functionar public intr-o institutie de stat din domeniul protectiei consumatorilor, a avut spre cercetare o reclamatie. Urmare controlului si cercetarii aspectelor reclamate, operatorul economic nu a prezentat documente concludente in apararea sa, amica mea spunandu-i ca daca nu detine suficiente probe sa dovedeasca contrariul, sa restituie petentului contravaloarea. Ceea ce mi-a povestit, este ca operatorul economic a venit insotit de un avocat la institutie, iar fara consimtamantul sau convorbirea a fost inregistrata de catre ei, totul pe ascuns. La final de discutie, prietena imi spune ca si-a dat seama ca a fost inregistrata, spunandu-le chiar ca acest aspect intr=o institutie publica si fara consimtamant reprezinta o infractiune. Mai departe, procesul verbal a fost incheiat, operatorul economic a contestat, si acum zice tipa, trimite instanta la institutie plangerea lor insotita de un cd ce inseamna inregistrarea de la acel moment, invocand diverse pretexte. Intrebare : Ce poate face prietena in acest caz? Unde se poate adresa? si cum? Adica doreste tragerea la raspundere a celor care au facut asta, totul pe ascuns si fara consimtamant, si totul intr-o institutie publica.
Cel mai recent răspuns: iulia_79 , utilizator 23:11, 9 Iunie 2023
Instituția să facă plângere la poliție.
Multumesc pentru raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa floring64 floring64 Vă rog să-mi spuneţi daca pot fi acuzat de denunţare calomnioasă în următoarele împrejurări: Împreună cu 2 prieteni am făcut o reclamaţie \"la ... (vezi toată discuția)
Plangere la sectia de politie simonadevald simonadevald buna seara,am intampinat urmatoarea problema :am fost solicitata de un administrator firma si asociat cum sa intre in spatiul comercial care era sediu de firma ... (vezi toată discuția)