am si eu o intrebare...ca am ramas cam nelamurit...nu stiu cat de bine am incadrat acest subiect dar e cat de cat pe aici...va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi sa ma lamuriti
in urma unui proces civil...care l-am pierdut..din pacate cu toate ca mai multi avocati au zis ca nu am cum sa il pierd....am primit si comunicarea respectiva...in acea comunicare scrie cam asa:
Adminte exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata.
Respinge cererea formulata in contradictoriu cu paratii x si y ammbi cu domiciliu in... ca fiind formulata impotriva unor persoane lipsite de calitate procesuala pasiva.
obliga paratul sa achite reclamantei 5000 lei despagubiri rep...prejudiciul moral.
stabileste onorariul avocatului din oficiu pentru reclamanta la 500 lei.
obliga paratul la plata care stat a sumei.....
obliga reclamanta sa achite paratului 700 lei cheltuiei de judecata....
cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.
deci pana la urma cati bani am eu sa ii dau ....ca din calculele mele a iesit o suma...
si in cat timp trebuie sa ii dau...deoarece am un loc de munca cu un salariu ...destul de micutz. adica in jur de 800 lei pe luna....
se merita sa fac recurs in contiditiile care avoacata a cerut 2500 lei pentru recurs...?
Daca considerati ca aveti dreptate puteti face recurs si sa negociati onorariul cu un alt avocat. Daca nu veti avea de dat 5700 piritului care va poate executa silit si 500 lei statului
Taxa poluare
botnaruelvira
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Rezultat proces
marianiova
Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)