avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am primit o factura de la un avocat care nu contine TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am primit o factura de la un avocat care nu contine TVA

Am primit o factura de la un avocat care nu contine TVA si el spune ca va trebui sa platesc ulterior TVA ul.

Mie nu mi se pare in regula factura si nu doresc sa o achit deoarece nu contine TVA pentru serviciile lui.

Aveti idee de ce factureaza fara TVA?

Multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:52, 10 Iunie 2023
si el spune ca va trebui sa platesc ulterior TVA ul.

:))) aiurea
Aveti idee de ce factureaza fara TVA?

ca e neplatitor de tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Pfa - facturare client din ue Cristi_ms Cristi_ms Buna ziua, Am un PFA recent infintat pe urmatoarele coduri CAEN: 6201, 6202, 6311, 6312, 7311; in sistem real de impozitare, neplatitor de TVA. Datorita ... (vezi toată discuția)
Refacturare cheltuieli spatii comune toni1703 toni1703 Buna ziua. Locuiesc intr-un cartier rezidential. As avea si eu o intrebare referitoare la refacturarea si detaliile pe care ar trebuii sa le contina o ... (vezi toată discuția)