avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Doresc să cumpăr teren de la vecini, se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Doresc să cumpăr teren de la vecini, se poate construi ...

Buna ziua! Doresc să cumpăr teren de la vecini, se poate construi pe el, însă prețul este exagerat. Sunt posibilități prin care sa se facă evaluarea și să scadă prețul? Poate sa cumpere peste mine oricine, chiar daca sunt vecin?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 11 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietarul terenului poate dispune de acesta fara sa fie necesar acordul dv
Se poate evalua terenul prin expertiza tehnica
Proprietarul are calitatea sa impuna pretul de vanzare care poate fi in final convenit cu potentialul cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)
Teren detinut in arenda virgil1950 virgil1950 In urma cu 11 ani am arendat o faneata de la un cetatean din comuna platindu-i in fiecare an pretul convenit, plus pe cheltuiala mea l-am intretinut fara a ... (vezi toată discuția)
Procedura juridica pentru iesirea din indiviziune alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Daca un teren are doi coproprietari, iar unul vrea sa vanda iar celalalt nu, deoarece nu-i convine ... (vezi toată discuția)