avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De câteva luni vecinii de curte au început sa strige ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De câteva luni vecinii de curte au început sa strige amenințări ...

De câteva luni vecinii de curte au început sa strige amenințări și injurii - zilnic - la adresa mea și a familiei. Poliția locală ma sfătuiește sa ii ignor. E foarte deranjant - practic de fiecare data când ne întâlnim. Au oarecare probleme psihice + alcoolici. Ce pot face?
Fie sa încercați sa I ignorați fie sa incepeti formularea unor plângeri penale pt amenințari,procese civile pt daune morale ca urmare a insultelor etc..Personal nu vad mari rezolvari cu variantele sugerate (,politie și instanta)mai ales ca tensiunile pot escalada fiind și vecini în curte,probabil nu au nici mare lucru pe numele lor etc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii false + amenintarea cu moarte si lovire PrunaA PrunaA Buna ziua! Scriu si eu in cautarea unor sfaturi si informatii utile, avand in vedere ca nu prea sunt \"in tema\"cu unele notiuni si procesuri. Poveste pe ... (vezi toată discuția)
Insulte,injurii aduse in propia casa si intare in curte in lipsa noastra ContSters141803 ContSters141803 Buna.In casa mea s-a prezentat o matusa,fiica bunicii mele care se afla in ingrijirea mea.Pe motiv ca a venit sa o vada pe mama ei ,desi nici nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Vecina care deranjeaza! farmacist1984 farmacist1984 avem o vecina care este in evidenta cu boli psihice, respectiv este consumator ridicat de alcool. zilnic ne insulta cu batjocorituri. ce se poate proceda? am ... (vezi toată discuția)