avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, apartamentul in care locuiesc de la vârsta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, apartamentul in care locuiesc de la vârsta de 3 ani ...

Buna ziua, apartamentul in care locuiesc de la vârsta de 3 ani și jumătate (acum am 54), l am dobândit în urma deceselor părinților mei. Nepotul meu, are drept la succesiune dar, este de negasit....(trebuie sa l dau in judecata). Înainte de succesiune pot cere drept prin uzucapiune?? Ce am de făcut? Ultimul părinte a decedat în 2013. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:41, 12 Iunie 2023
Buna ziua, ce doriti sa faceti in legatura cu apartamentul pentru ca nu este foarte clar: partaj, succesiune, proprietate exclusiva, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune partiala favex favex Parintii mei au cumparat un teren cu chitanta de mana in 1956 iar in 1957 au construit o casa fara autorizatie de construire. Au inscris terenul si casa in ... (vezi toată discuția)
Părinții dețin un teren de peste 20 ani cu titlu de proprietate ... Ionut# Ionut# Părinții dețin un teren de peste 20 ani cu titlu de proprietate care nu e pe numele lor. Moștenit de la bunici. Niciunul dintre moștenitorii știuți nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)