Am o ruda care are are un imobil achizitionat impreuna cu sotia prin credit imobiliar.De curand aceasta persoana a fost actionata impreuna cu angajatorul sau in instanta ,petentul solicitand de la ei 400000 euro daune materiale despagubire in solidar.Intrebare :daca petentul castiga sunt sanse ca ruda mea sa fie executata silit pentru suna aceea?El nu dispune de acesti bani-angajatorul lui sigur dispune,insa nu stiu in ce masura ar fi fortat angajatorul sa plateasca tot .
Dacă prin hotărârea judecătoreacă se va dispune plata în solidar a daunelor materiale, angajatul va putea fi obligat la plată (solidaritatea între debitori presupune dreptul creditorului de a pretinde plata întregii datorii de la oricare dintre debitorii solidari, iar la nevoie să urmăreasca pe oricare la alegerea sa).
Angajatul se poate apăra în instanță, în funcție de circumstanțele de fapt ale cazului, dovedind că numai angajatorul este responsabil de producera prejudiciului, astfel încât să nu fie obligat în solidar cu angajatorul.
Daune interese
calandrino
Am introdus o actiune la instanta civila, prin care am obligat parata la acordarea de daune morale, iar in urma solutionarii cererii, instanta civila mi-a ... (vezi toată discuția)