avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura pers fizica - plata PFa.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura pers fizica - plata PFa.

Buna ziua,

Prietenul meu are un PFA si de curand a facut niste cumparaturi online cu cardul firmei insa nu a fost atent la datele comenzii/facturii si a trecut datele de persoana fizica. Ce mai e de facut in aceasta situatie avand in vedere ca facturile sunt pe persoana fizica? Firma de la care a cumparat specifica in termene si conditii ca doar clientul este raspunzator de introducerea datelor si ca nu pot sa ne ajute. Nu ar trebui sa fie obligati prin lege sa il ajute cu refacturarea? Cum putem sa rezolvam aceasta situatie?

Multumesc anticipat pt sfaturi!

Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:06, 12 Iunie 2023
Și are dreptate. Cine altcineva sa fie responsabil de neatenția ta. Dacă ești asa, mai bine o lași încolo de afacere și astfel nu mai ai nici bătăi de cap, căci nimeni nu te-a obligat s-o începi.
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot baga in stoc bunuri cumparate de la persoane fizice? big_bughy big_bughy Buna ziua, Sunt PFA, si as vrea sa incet o afacere online, cod CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. As ... (vezi toată discuția)
Achizitie online ue adriantompa adriantompa Buna ziua, sunt un PFA (norma de venit cod caen 6202, neplatitor de TVA). In perioada februarie - aprilie, am achizitionat niste jocuri ptr baiatul meu de ... (vezi toată discuția)
Achizitie imprimanta pe pfa, factura achitata cu cardul unei alte persoane fizice aly10 aly10 Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez o imprimanta cu factura emisa pe PFA, dar doresc sa o achit cu cardul de cumparaturi al ... (vezi toată discuția)