avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A trecut 6 luni, și nu am plătit sulta succesiune. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A trecut 6 luni, și nu am plătit sulta succesiune. teren. Acum ...

A trecut 6 luni, și nu am plătit sulta succesiune. teren. Acum urmează executare silita?? Ce înseamnă acest lucru? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu suma datorata ca sulta împreună cu cheltuielile de executare au sa fie luate de la dvs de către un executor judecatoresc fie prin poprirea unor conturi bancare daca aveti ,fie prin vânzarea la licitație a bunului care v a fost atribuit etc.Nu știu ce așteptați sau ce sperați care e valoarea sultei dar o sa ieșiți în pierdere.Mergeti urgent la un avocat explicați situația, căutați variante..
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare iesire din indiviziune ... ca urmare a mostenirii dupã mama respectiv sotie tonny tonny S-a pronunţat o hotarare in care ii este atribuit tatalui meu apartamentul in cota de 1/1 parte cu obligatzia platii sultei catre mine ptr. cota de ... (vezi toată discuția)
Executare borghese borghese am o sentinta judecatoareasca prin care sa atribuit bunurile apartament si teren ,iar la rindul meu sunt obligata sa platesc o sulta ,cel care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii sultei pentru imobilul atribuit ioanabest ioanabest Va rog ajutati-ma cu un sfat in cazul de mai jos: in urma succesiunii dupa tata am mostenit 3/4 dintr-un imobil, iar sotia lui tata ( mama mea vitrega) a ... (vezi toată discuția)