avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, cum e posibil ca fratele meu sa obtina un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, cum e posibil ca fratele meu sa obtina un card bancar ...

Buna ziua,
cum e posibil ca fratele meu sa obtina un card bancar pentru mama mea, care are boala Alzheimer, in vederea virarii pensiei de limita de varsta si a pensiei de handicap? Nu ar fi fost necesara o procura? Sau sa fie titularul prezent?
Ce se poate face in situatia data?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:14, 15 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanța de judecată desemnează un curator, posibil să fie fratele dvs, care va administra bunurile persoanei care nu se poate autoîngriji.
Ideea este ca pe mama o ingrijeste tatal meu si a avut o surpriza neplacuta cand nu a primit pensia.
Dapix a scris:

Instanța de judecată desemnează un curator, posibil să fie fratele dvs, care va administra bunurile persoanei care nu se poate autoîngriji.

Ultima modificare: Joi, 15 Iunie 2023
didival, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și tatăl poate cere să exercite curatela mamei dacă sănătatea îi piermite.
Cineva din familie trebuie să-și asume rolul de curator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune curatela Ahelis Ahelis Buna ziua, Am o situatie mai delicata in familie si m-am gandit sa va cer ajutorul. Situatia e urmatoarea: mama mea a castigat in instanta curatela pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o problema cu o curatela,eu fiind numit curator ... hanah hanah Buna ziua Am o problema cu o curatela,eu fiind numit curator pentru mama ea fiind in varsta cu probleme de sanatate si ncadrata in grad de handicap grav cu ... (vezi toată discuția)