refuz al presedintelui de a primi sesizari / petitii
De doua luni de zile incerc sa depun la asociatia de proprietari o petitie si sunt refuzat de presedinte pe motiv ca pleaca in concediu si nu se poate incadra in cele 10 zile pentru raspuns , ca nu poate acum ca nu are registul si nu poate sa mi dea un numar de inregistrare, ca este ocupat acum si sa revin a doua zi cu un telefon la care nu raspunde , mai mult am depus cererea prin Posta Romana cu confirmare de primire si nu a dorit sa o primeasca , a refuzat si am primit retur
Am sesizat serviciul acela din primarie si ce raspuns primesc :
- sa prezint dovezi din care sa reiasa ca am respectat procedura prevazuta la art. 28 alin. 4 din legea nr. 196/2018 ., va dati seama unde am ajuns ? eu ma chinui sa depun o cerere si nu am cui , si ei imi solicita sa respect legea .
Efectiv nu stiu si unde sa ma mai adresez pentru rezolvarea situatiei , drept pentru care apelez la d-voastra ce sa fac , unde sa mai merg / adresez
O alta situatie pe care doresc sa o prezint este cea referitor la statutul asociatiei de proprietari care actiune a fost respinsa de tribunal pentru a doua oara in decurs de 3 ani , nu cunosc motivul pentru ca am dorit in respectiva petitie un punct de vedere cu privire la aceasta situatie , pentru ca dupa parerea mea , asociatia din punct de vedere juridic , nu poate functiona .
Nu poate fi vorba de statutul vechi care dateaza din anul 2000 pe legea ne 230 ca se poate functiona / desfasura activitatea , trebuie actualizat cu noua lege 196/2018
Poate gasesc un raspuns la aceste situatii
Va multumesc
Era bine daca nu te uitai de la inceput , nu ai inteles nimic , daca ai curajul spune de unde cunosti situatia , de unde si pana unde cu hotararea judecatoreasca ., ma surprinde ca esti la zi cu istoricul meu si asociatie si daca zici ca ma cunosti bine , ai curajul si spune numele si de unde ma cunosti sau in ca imprejurare mai cunoscut , daca esti barbat cu adevarat
Este bine sa folosesti numele in alta parte