avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am o nelamurire , este legal ca un baiat de 21 de ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am o nelamurire , este legal ca un baiat de 21 de ani sa aibe ...

am o nelamurire , este legal ca un baiat de 21 de ani sa aibe relații intime cu o fata de 17 ani și 2 luni cu consimțământul acesteia , fiind amăndoi de acord ,.acestia având o relație împreună . riscă ceva băiatul in acest caz ?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 01:21, 14 Iunie 2023
Nu risca nimic pentru ca actul sexual cu un minor înseamnă minor sub 16 ani, nu 17 ani și ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii intre o minora (13 ani) si un baiat (16 ani) - ce urmari poate avea in caz de esec? Cristia10 Cristia10 As dori un sfat in urmatoarea situatie (a unor cunostinte): Fata (virgina) - 13 ani a intretinut relatii sexuale cu un baiat de aprox 16 ani (neimpliniti) in ... (vezi toată discuția)
Help please..am o mica nelamurire bebytzaalicia bebytzaalicia Deci prin urmare,daca o minora a intretinut relatii sexuale cu un baiat peste 18 ani,si ei sunt de 4 ani impreuna,si daca se ajunge la politie,si fata tine cu ... (vezi toată discuția)
Minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani? waryus waryus dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica ... (vezi toată discuția)